Bemutatkozás

A ZogWeb Design valósággá alakítja álmait. Az Ön ötletei és a mi kódunk garantálják a sikeres online vállalkozást. Lépjen velünk a hatékony online jelenlét felé.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
8 év tapasztalat

Kik az ügyfeleink?

Egyéni vállalkozók, kisvállalkozások, középvállalkozások, kiscégek, magánszemélyek, induló vállalkozások, női vállalkozók, pályát módosító anyukák, háziasszonyok, önkifejező alkotó lányok, előadóművészek, rendezvényszervezők, egyéb szervezetek, egyesületek, klubok. Azok, akik minimalizálni szeretnék induló költségeiket, gyorsan, olcsón, szabott áron, rejtett költségek nélkül szeretnének honlapot kérni. Azok, akik szeretnék elmondani igényeiket, konkrét céljaikat, egyéni aktuális kéréseiket. Azok, akiknek még nincs semmilyen elképzelésük a megvalósítandó weboldalról. Az ország bármely részéről fogadunk ügyfeleket.

Miben tudunk segíteni?

Rövid határidővel elkészítjük kisköltségvetésű, reszponzív, esztétikus honlapját. Mindent elmagyarázunk, nem kell szakértőnek lennie, nálunk nem baj, ha egyáltalán nincs konkrét elképzelése a honlapról, együtt kigondoljuk milyen legyen. Kialakítjuk a stílust, a színvilágot összhangban a tevékenységgel. Betartjuk a határidőket, pontosan, precízen dolgozunk. Weboldala szövegírását is vállaljuk, ha nincs rá elég ideje, a fogalmazás nem az erőssége, egyedi, személyre szabott, ötletes szöveget szeretne, szakterülete kulcsszavait keresi, blogcikkekre van szüksége, szakmai cikkeket kér honlapjára, vagy csak régi honlapja szövegét szeretné frissíteni. Domain név és tárhelyszolgáltatással kapcsolatban segítünk, logó készítést vállalunk.

weboldalak honlapok zogweb design ötlet

Miért érdemes minket választani?

01

Webprogramozási ismeretekkel rendelkező szakértő, megbízható csapatunk minőségi, átlátható honlapot készít alacsony áron a legújabb és legnépszerűbb keretrendszer felhasználásával, ami gyors, hatásos, funkcióban gazdag.

02

Könnyen szót értünk egymással, kedvesek, megértőek vagyunk, mindent elmagyarázunk türelmesen, nem kell szakértőnek lennie. Figyelünk partnereinkre, meghallgatjuk őket és támogatjuk elképzelésüket. Külföldi ügyfelekkel angolul tárgyalunk.

03

A határidőket betartva, pontosan, precízen dolgozunk minden esetben. Hiszünk a jó weboldal, több vevő, több megrendelés, növekvő bevétel mottóban.

04

Áraink megfizethetőek, átlathatóak, rejtett költségek nélkül vállaljuk a megbízást. A csomagárakon felüli megrendeléseknél részletes díjtételeket adunk meg minden egyedi igényre. Nálunk előre kiszámolhatja pontosan a honlapra fordított teljes kiadását.

05

Ügyfélkapcsolatainkban a jó emberi viszonyon van a hangsúly, mindig megkeressük az legkedvezőbb megoldást az Ön számára. Elég egy ötletfoszlány és már értjük az elképzelését. Női ügyfeleinkkel női munkatársaink foglalkoznak.

06

Kis csapatunkat nagy lelkesedés, óriási szakmai tapasztalat jellemzi. Látványos eredményeket, folyamatos sikert, magabiztosságot garantálunk minden megrendelőnknek.

weboldalak honlapok zogweb design bemutatkozás

Cégtörténetünk

ZogWebdesign csapatunk jelenleg 5 fő, akik informatikával, marketinggel, webdesignnal és szövegírással foglalkozó szakemberek. Mindannyian elkötelezettek vagyunk a munkánk iránt, kiváló minőségű eredményeket szeretnénk elérni ügyfeleink számára.

2014

2014-ben indult el vállalkozásunk azzal a céllal, hogy színvonalas honlapokat tudjunk készíteni alacsony költségvetésből rövid határidővel. Megbízásainkat a szívünkben a mai napig sajátunknak tekintjük, ezért a kapcsolat az ügyfeleinkkel tartós és kellően mély tud lenni. Minden erőnket mozgósítjuk a közös sikerért.

2016

2016-ban bővült csapatunk egy kreatív szövegíróval és szakmai cikkeket író orientált műveltséggel rendelkező szuperagy bloggerrel. Valljuk, hogy a csapat erőssége minden egyes tagban van.

2021

2021-től új keretrendszerrel dolgozunk, mert fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai fejlődést. A technikai változtatások meghozták a várt eredményeket, mivel ezáltal könnyebben valósíthatjuk meg ügyfeleink elképzeléseit és minden elvárásnak maradéktalanul meg tudunk felelni. Jövőbeni célunk, hogy sok elégedett és boldog ügyfelünk legyen.

Webdesign készítés, programozás szakértelemmel

Több, mint 10 év tapasztalat webdesign készítésben, weboldal programozásban, szövegírásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
Oldal teteje