Az álomesküvő összetevője a mesebeli ruha és egy trendi esküvői honlap

Vegye meg tökéletes menyasszonyi ruháját a világhíres Elena Morar kollekcióból a Mercédesz Ruhaszalonban, és ajándékba kap egy esküvői honlapot, ami a 21. század igényeinek megfelelő, trendi, praktikus, környezettudatos online meghívó, információs portál.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
Elena Morar ruha Mercédesz ruhaszalon
Elena Morar ruha Mercédesz ruhaszalon

A Mercédesz Szalon ruhái között biztosan megtalálhatja a tökéletes ruháját, mert gyönyörű kollekciójuk bámulatos összképet mutat, csillogó szépségük egyszerűen ámulatba ejt mindenkit. A budapesti szalon tulajdonosai Oláh Attila és felesége, Mercédesz.
 

Oláh Attila és felesége, Mercédesz
Oláh Attila és felesége, Mercédesz
  • Kérlek meséljetek a szalonról, a vállalkozásról.

    A Mercédesz Menyasszonyi Ruhaszalon Budapest XVII. kerületében, a Pesti út 237. szám alatt lévő Home Center üzletközpont A/25 üzletében található, ahol az ingyenes parkolás biztosított. Tudjuk, hogy egy nő életében mennyire fontos az esküvője és mekkora stresszel jár a nagy nap megszervezése, ezért mi  legalább a ruhaválasztásban próbálunk segíteni nekik. Nálunk a menyasszonyok exkluzív környezetben, barátságos, hozzáértő és türelmes kiszolgálásban részesülhetnek. Próbadíj nélkül 3 órás időtartamban korlátlan számú ruhát próbálhatnak fel. Kollekciónkban megtalálhatóak az egyszerű, letisztult vonalú- és díszítésű zárt ruhák, az aszimmetrikus vagy pánt nélküli, gazdagon- 3D motívumokkal díszített, fel-sliccelt szoknyával készült, merészen kivágott trendi modellek is és még sok minden más. 
     
  • Honnan jött az ötlet, hogy esküvői ruhákkal szeretnétek foglalkozni?

    Amikor a  lányunk szalagavató báljára került sor, akkor szembesültünk vele, hogy mennyire nem egyszerű dolog megfelelő típusú és méretű ruhát találni. Sok szalonban jártunk és sajnos nem azt a fogadtatást kaptuk, nem olyan választék, bolti környezet és kiszolgálás várt ránk, amit mi elsőre gondoltunk és elvártunk volna. Viszont ha egy szalagavatós ruha kiválasztása ekkora problémát jelent, akkor valószínűleg egy menyasszonynak még nehezebb dolga van a ruhakeresés során. Ezért merült fel bennünk az a gondolat, hogy hozzunk létre egy szalont. Lelkesen elkezdtünk kutatni a megfelelő üzlethelyiség után, majd a ruhakollekciók összeállításához gyártót, forgalmazót kerestünk itthon és külföldön egyaránt. Az üzlet belső dizájn-ját mi magunk alakítottuk ki a saját stílusunk alapján, itt minden a mi kezünk munkáját dicséri.

Esküvői weboldalkészítés szakértelemmel

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
  • A belső tér tökéletes harmóniában van a gyönyörű ruhákkal, amik kiválóan tudnak érvényesülni a minimalista, de mégis kreatív dizájn mellett. A szalonban látunk menyasszonyi ruhákat, szalagavatós ruhákat és néhány menyecske ruhát is. Kérlek mutassátok be a jelenlegi kollekciót röviden.

    A ruhák beszerzése közel fél éves folyamat volt. Igyekeztünk a kornak megfelelő trendeket követve mindenféle stílusú, színű és méretű ruhát összeválogatni főleg a saját ízlésünk szerint, de természetesen nem csak a menyasszonyokra, hanem a szalagavató bálokon keringőző végzős diáklányokra is gondoltunk. Így kollekciónkban megtalálhatóak mind a nyári, könnyű, tengerparton is viselhető egyszerű ruhák, mind pedig a nagy uszályos, gazdagon díszített, hosszú ujjú, zártabb jellegű ruhák, illetve még sokféle más gyönyörű ruha, színben és méretben is széles skálájú választékban. Kizárólagos forgalmazói szerződést kötöttünk Ukrajna egyik legismertebb nagykereskedelmi menyasszonyi márka cégével, az Elena Morar Couture-al , akik lélegzetelállító  és kimagasló minőségű ruhákkal a világ minden táján jelen vannak, de mégis megfizethetőbbek a magyar menyasszonyoknak, mint a hasonló nyugati neves divattervező műhelyek ruhái. Persze ezen kívül természetesen itthonról is vásárolunk ruhákat. 
     
Mercédes ruhaszalon üzlet belülről
Mercédes ruhaszalon üzlet belülről
  • Az ide érkező menyasszonyok hány ruhából tudnak válogatni?

    Jelenleg 110 darab körül van a ruháink száma a szalonban, de nem is nagyon szeretnénk többet tartani, mert az üzlet méreteit figyelembe véve nem tudunk több ruhát áttekinthetően és igényesen bemutatni. Arra törekszünk, hogy ne legyen túl nagy és zavaróan sokszínű stíluskavalkád a szalonban, ezért nem akarunk bevonni több gyártót. Pedig mostanában, hozzá kell tennem, hogy elég sok partneri megkeresés érkezik készítők részéről.
  • Feltűnt, hogy mindegyik ruhán megtalálható az áruk, mind a kölcsönözhető ár, illetve a teljes ár is, ha valaki meg akarja vásárolni őket. Miért tartjátok ezt fontosnak?

    Őszintén megvallva, és most ezzel a megállapítással senkit nem akarok megbántani, - mert vannak kivételek -  mi úgy láttuk, hogy a szalonok mintha titokban tartanák az áraikat, és csak a vendég kérdésére mondják meg a ruhák árait, ráadásul nem valamilyen nyilvántartásból, hanem “fejből”, ami számunkra nagyon nem szimpatikus. Ráadásul ez a furcsa szokás a jelenlegi értékesítési és árközlési szabályoknak semmiképpen nem megfelelő. Szóval mi a korrekt tájékoztatás alapfeltételének tartjuk, hogy a vendégeink már a ruhák próba előtti nézegetése során láthassák az eladási- és kölcsönzési árainkat is, így pontosan tisztában vannak vele, hogy amit próbálnak az nem csak küllemre, de anyagilag is megfelel elképzeléseiknek.

     
  • Ha már itt tartunk, beszéljünk az árakról. Milyen ársávban tudnak az érdeklődők bérelni illetve vásárolni ruhákat nálatok?

    Mivel mi nem a belvárosban vagyunk, hanem a főváros egy külső kerületében, szinte már az agglomerációban, és ráadásul még nem túl nagy az üzletünk ismertsége sem, próbálunk az árainkkal a “földön” maradni és a kínált ruhák minőségéhez képest jóval alacsonyabb árazást alkalmazni, mint egy belvárosi szalon. Nálunk lehet venni ruhát már 60 ezer forintért is, míg a legdrágább darabunk 650 ezer forint körül van. A bérlési áraink pedig 60- 250 ezer forint között vannak.

Esküvői weboldalkészítés szakértelemmel

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
  • Ha bérelni szeretne valaki ruhát, mik a bérlés legfontosabb pontjai? Miben vagytok rugalmasak és mik azok a szempontok, amikben szigorúan kell eljárnotok?

    Azt gondolom, hogy egy nagyobb értékű tárgy bérlésénél mindig körültekintően kell eljárni és minden eshetőségre felkészülve, korrekt és az ügyletben résztvevő mindkét fél számára megfelelő biztonságot nyújtó szerződést kell készíteni. Természetesen, ha minden rendben van, akkor ezekre semmi szükség nincs, de az élet furcsa dolgokat tud produkálni és jobb felkészülni a váratlan helyzetekre is. Mi minden bérléshez és eladáshoz is szerződést készítünk, amihez tartozik egy nagyon részletes ÁSZF is, ami nem csak a honlapunkon www.mercedesbride.hu , de az üzletben is elérhető. Talán legfontosabb a ruha értékét, a bérlési díját , a bérlő adatait , az elvitel, a visszahozatal határidejét és természetesen a fizetés körülményeit rögzíteni. Az elviteli és visszahozatali határidőben rugalmasak vagyunk, a szokványos időpontoktól eltérően is lehetőséget adunk. Természetesen kauciót is kérünk bérlőinktől és a ruhákat pedig tüzetesen átnézzük, amikor visszaérkeznek hozzánk.
  • A kollekció főleg a világhírű ukrán Elena Morar cég esküvői ruháiból áll, amiknek kizárólagos forgalmazói vagytok Magyarországon. Hogyan jellemeznétek ezeket a ruhákat? Milyenek az Elena Morar ruhák?

    A ruhakeresés időszakában nagyon sok ruhát megnéztünk élőben is és különböző online felületeken is, de amikor a Morar ruhákra bukkantunk, akkor éreztük igazán, hogy megtaláltuk azt, amit kerestünk. Olyan érzés volt, mint amikor meglátsz egy házat vagy autót, és azt érzed, hogy ez az, ez kell nekem, ő az igazi.
    Szóval szerintünk fantasztikusak, lélegzetelállítóak, abszolút profi módon megtervezett és megvarrt ruháik vannak, amiket professzionális módon fotóznak, gyönyörű modellek viselik őket különleges helyszíneken. A ruhákat a csillogó anyagok jellemzik, amiken ragyogó 3D-s díszítések vannak, ezzel különleges kifinomultságot kölcsönöznek a ruhának. A cég ars poétikája, hogy a ruhák mindig tökéletesen hangsúlyozzák a menyasszony alakjának lágyságát, törékenységét, ugyanakkor rejtsék el a külalak hibáit. Mindegyik modell egyedi dizájnnal és kiváló minőséggel rendelkezik. A legutóbbi CEWES Őszi Esküvő Kiállítás is igazolta választásunk helyességét, mert nagyon sokan jöttek oda hozzánk azzal a véleménnyel, hogy nekünk vannak a legszebb ruháink, ami persze nagyon jó érzéssel töltött el bennünket, büszkék voltunk a ruhákra, pedig nem is mi gyártottuk ezeket a szépségeket. 
     
  • Mi inspirál Titeket a következő kollekció kiválasztásakor?

    Gyakorlatilag ugyanaz, mint az elsőnél! Ha nincs meg a hűha hatás, a valódi WOW-élmény, akkor nem tudsz azonosulni a ruhával és nem tudod azt másoknak sem hitelesen, jó szívvel ajánlani. Persze azért itt is minden az ízlésen múlik, előfordulhat olyan, hogy nekünk nagyon tetszik egy modell, de másnak nem. Ezért mindig alaposan megvitatunk minden beszerzést, és igyekszünk nem túl megosztó és kirívóan szélsőséges ruhát venni, hanem inkább olyanokat, amik szélesebb körben is elfogadhatóak .
Az idei szezon legnépszerűbb darabja
  • Melyik a 2023-24-es szezon legnépszerűbb darabja? Ez a darab mennyire illeszkedik a jelen trendbe?

    Az egyik legnépszerűbb ruhánk egy 3D virágokkal borított, pántos, a kar felső részéig felhúzható ujjú, fel-sliccelt hófehér ruha, ami a mostani trendbe jól illeszkedik, ebben a szezonban az ilyen ruhák voltak a kedvencek. A menyasszonyok 21. századi hercegnőnek érezheti magukat az ilyen ruhákban, amiket meghatároznak a rátétek formájában hódító virágok, melyek ezáltal romantikusak, mesebeliek, ám sosem túlzók.
     
  • A ruhák másik része pedig magyar készítőtől származik. Miben különböznek ezek a ruhák a Morar cég ruháitól és miért tartjátok fontosnak, hogy ezek a darabok is szerepeljenek a teljes kollekcióban?

    Elena Morar ruhái a magasabb kategóriába tartoznak, amivel a magasabb minőség és a magasabb árak járnak, de szerettünk volna alacsonyabb árú ruhákat is biztosítani vendégeinknek. Ezért kerestünk hazai forgalmazót, akinél ez megtalálható, persze ez nem azt jelenti, hogy ezek a ruhák kevésbé igényesek és szépek, csak más jellegűek, kevesebb anyagból vannak készítve, illetve a díszítésük is eltérő, visszafogottabb stílusú.
     
  • Igen, valóban van különbség a súlyuk között. Elena Morar ruhái nehezebbek, érezhetően több bennük az anyag. Mi történik a régebbi kollekciók ruhadarabjaival? Átalakíttatjátok őket vagy akciós áron értékesítitek, esetleg jótékonysági célokra eladományozzátok őket?

    Igyekszünk időben eladni ruháinkat, semmiképpen nem várjuk meg azt a pontot, amikor már látszik rajtuk a használat. Ruháink 90% -a teljesen új, és ezt szeretnénk fenntartani, illetve az árazásunkat úgy alakítani, hogy a bérlési ár fölött 30% -al akár meg is vehetik azt. Így sokan elgondolkoznak a vételen azok közül is, akik egyébként csak bérelni akartak .
Mercédes ruhaszalon kollekció
Mercédes ruhaszalon kollekció
  • Ne csak kizárólag a ruhákról beszéljünk. Milyenek a ruhapróbák? Kikkel érkeznek a menyasszonyok? Mennyit segítetek a választásban? Egyáltalán illik beleszólni a döntésbe?

    Hát ez nagyon érdekes téma, egy külön beszélgetést is megérne. Nagyon sok mindent láttunk már, ezért ha nagyobb kísérő létszámmal érkezik a menyasszony, például 4-5 fővel, akkor tudjuk, hogy nagy eséllyel nem fog megszületni a döntés, mert elbizonytalanítják a menyasszonyt és nem tud dönteni,  pedig egyébként határozott elképzeléssel jött és talált is olyan ruhát, amit szeretett volna. Mi egyenlőre nem kérünk próbadíjat, hogy minél többen jöjjenek és 3 órát biztosítunk a ruhapróbára, ahová tetszőleges mennyiségű ruhát vihet be a menyasszony. Leggyakrabban közeli hozzátartozókkal, szülőkkel, testvérekkel vagy barátnőkkel érkeznek a menyasszonyok. Azt gondolom, hogy 1-2 kísérő bőven elég lenne. Sokan fotókat készítenek és otthon azokat kielemezve választják ki a végleges ruhájukat. Illik vagy nem illik, de legtöbben túlságosan is beleszólnak a menyasszony ruhaválasztásába, és nem veszik figyelembe, hogy ez az ő esküvője, az ő nagy napja, és ő fogja a házasságkötését abban a ruhában végigcsinálni, amit választottak, és neki kellene jól éreznie magát benne, hiszen neki kell, hogy megfeleljen minden szempontból, az ő ízlését és elképzelését kell tükröznie, ezért neki magának kellene végső soron meghoznia a döntést. 
     
  • Milyen tanácsokat adnátok a ruhapróbára érkezőknek?

    Szerintem a legfontosabb, hogy mindenre nyitottan érkezzenek, mert persze természetesen nem baj, ha valakinek van egy határozott elképzelése, de másként néz ki a ruha a vállfán, a próbababán, és a képen szereplő modellen, illetve  másként fest egy hús-vér “hétköznapi emberen”. Ezért lehet, hogy olyan ruha fog jól állni, amire korábban nem is gondolt volna a vendég.

Esküvői weboldalkészítés szakértelemmel

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
  • Ki tudjátok szolgálni az extra méretekkel rendelkező hölgyeket?

    Igen, igyekszünk mindenkire gondolni, ezért 32-es mérettől 52 -ig tartunk ruhákat. Volt már kismama menyasszonyunk is, neki is találtunk megfelelő ruhát.
     
  • Nálatok azok is megtalálhatják az álomruhájukat, akik már nem az első esküvőjükre készülnek és nem a fiatal korosztályba tartoznak?

    Természetesen! Ha nem talál valaki ruhát , akkor egyeztetjük az elképzelését és beszerzünk neki olyat, amilyet szeretne. Tőlünk nem mehet el senki ruha nélkül, ha rajtunk múlik a dolog.
     
  • Észrevettük, hogy nem csak a klasszikus fehér színű ruhákat próbálhatják fel az érdeklődők, hanem nude, pezsgőszínű, tört-fehér, ekrüszínű, sőt még fekete színű ruha is található a kínálatban. Milyen színű ruhákat keresnek a fehéren kívül leginkább az érdeklődők?

    Nagyon divatosak manapság a nude és ivory színű ruhák, azok minden árnyalatában. Néha mi is meglepődünk, hogy ezek a színek milyen jól állnak néhány menyasszonynak. Természetesen ez is bőr- illetve alkatfüggő. A fekete ruhát megrendelésre hoztuk, valaki ilyenre vágyott.  Külföldön láttuk, hogy népszerű és különleges ez a szín azok körében, akik már nem az első házasságukat kötik.
Mercédes ruhaszalon kollekció
Mercédes ruhaszalon kollekció
  • Van valamilyen akciótok, különlegesen egyedi ajánlatotok, amivel várjátok ügyfeleiteket?

    A kiállítási időszakok alatt 10% kedvezményt adtunk, most pedig az Elena Morar kollekcióból történő vásárlás esetén egy esküvői honlapkészítési alapcsomagot tudunk felajánlani a vendégeinknek. Az esküvői honlapkészítés nagy népszerűségnek örvend külföldön a fiatalok körében, reméljük itthon is sokan élnek majd vele, hiszen nagyon praktikus és környezetkímélő dolog. Rengeteg fontos, az esküvőhöz kapcsolódó információt fel lehet rá tölteni és egyszerűen, gyorsan eljuttatni a meghívott vendégekhez , kiváltva ezzel a hagyományos meghívókat. Ezek a weboldalak mindig kéznél vannak, nagyon hasznos a meghívottaknak. Az Y és a Z generáció a virtuális térben éli az élete nagy részét, úgy gondolom nagyon fogékonyak lesznek erre az újdonságra. 
     
  • Hogyan tudtok segíteni azoknak, akik az esküvői honlapjukra esküvői képet szeretnének kitenni magukról a nagy nap előtt, de természetesen nincs időgépük?

    Eljöhetnek hozzánk egy ingyenes ruhapróbára és egy olyan ruhát választhatnak, ami a fotózáshoz megfelel, de természetesen nem a végleges ruhája lesz a menyasszonynak, így biztosítjuk a hagyományt és a meglepetést a leendő férjnek, miszerint nem láthatja a párját az esküvői ruhájában az esemény előtt.

Esküvői weboldalkészítés szakértelemmel

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
  • A beszélgetés során egyértelműen kiderült számunkra, hogy nagyon szeretitek ezt a munkát és az embereket, akik felkeresnek Titeket.  Már csak egy kérdésünk van. Szerintetek miben vagytok mások a többi szalonhoz képest? Mivel igyekeztek kitűnni?

    Mivel a feleségemmel mindketten tulajdonosok vagyunk, nincsenek alkalmazottaink, semmiféle külső kényszer nem nehezedik ránk, a saját jól felfogott érdekeinket szem előtt tartva végezzük munkánkat. Nem tartjuk tehernek vagy nyűgnek ezt a munkát, mindig örömmel és a kihívásokat várva nézünk elébe a következő napnak. Nyitottak vagyunk minden újra, mint például az esküvői honlapok, és keressük azokat a lehetőségeket, amikkel kiemelkedhetünk a szürke tömegből. Elsősorban kedvességgel, türelemmel, egyszerű, udvarias vendéglátással fogadjuk és szolgáljuk ki  vendégeinket és próbálunk egy kellemes, stresszmentes próbát biztosítani, amivel egy kellemes napot, jó élményt adunk a hozzánk ellátogatóknak. Rengeteg érdekes emberrel találkozunk, sok elismerést, dicséretet és kiváló értékeléseket kapunk viszonzásként, ami mindig nagyon jó érzés. Ez az amiért érdemes dolgoznunk a mai rohanó, egymástól eltávolodó, elhidegülő, értékes emberi kapcsolatokat egyre inkább nélkülöző világunkban. 
     

Nekünk úgy tűnik, hogy remek kis közösséget építetek, mint ahogy a cég szlogenjében is benne van: Better Together. Köszönjük a beszélgetést! További sikeres munkát és sok elégedett ügyfelet kívánunk! 

Keressék partnerünket a Facebook-on is Mercédesz Menyasszonyi Ruhaszalon néven! Budapesten kizárólag a Mercédesz Szalonban érhető el kombinált akciós ajánlatunk, esküvői honlap+menyasszonyi ruha csomagunk!

Gyakori kérdések


Mit lehet tudni az Elena Morar cégről?

2005-ben alapított Elena Morar az ukrán esküvői divatmárkát, amit világszerte több mint 250 partner képvisel. Az Elena Morar cég egy elismert márka az esküvői ipar világában. Elena Morar nagy mennyiségben gyárt és értékesít esküvői ruhákat Ukrajnában és a világ minden táján.  A cég egyéb különleges alkalmakra szóló ruhák és kiegészítők gyártásával, és nagykereskedelmével is foglalkozik. Ezenkívül fátylat és egyéb esküvői kiegészítőket is gyártanak a menyasszonyi ruha tökéletes kiegészítéséhez. Elena Morar mindig lépést tart a legújabb esküvői divattrendekkel, amelyek nyilvánvalóan sok új ügyfelet vonzanak. Hitvallása: “Egy menyasszony szerelmi története inspirál minket, és ezért szeretünk alkotni”.

Mi a menyasszonyi ruha vásárlásának előnye?

Ha egyszer megvettük, akkor semmilyen külső körülmény nem akadályozhatja meg, hogy a nagy napon viseljük is. Ráadásul akkor tartjuk meg a kreatív fotózást, amikor csak akarjuk, hiszen bármikor újra felvehetjük a ruhát. A ruha miatt nem kell szaladgálni az esküvő előtt és után. Kevésbé kell  rá vigyázni, mint egy bérelt ruhára, de természetesen erre is érdemes odafigyelni, de az a stressz elmarad, hogy ha bármi történik vele, akkor hatalmas összegeket kell fizetni az esküvő után. Emlékként megtarthatjuk, illetve átalakíttathatjuk estélyi ruhává és még sok éven keresztül többször is viselhetjük, felidézve az édes pillanatokat.

Mi a menyasszonyi ruha bérlésének előnye?

A bérlés egyik előnye, hogy nem kell tárolni a ruhát se az esküvő előtt, se utána. Egy menyasszonyi ruha nem kis helyet foglal, és legjobb ruhazsákban lógatva tárolni, ami egy kis lakásban gondot okozhat. Ha béreljük a ruhát, akkor az esküvő előtti napon vagy egy-két nappal előtte ráérünk elhozni, majd az esküvő utáni napon visszavinni, így nem kell kerülgetni otthon. Nem kell a tisztítással sem foglalkozni, hiszen kitisztítva kapjuk meg, és amikor visszavisszük, a szalon elintézi a ruha újbóli tisztítását. Olcsóbb, mintha vásárolnánk a ruhát, például egy designer ruha esetében sokkal pénztárca kímélőbb a bérlés.

Mi az összefüggés az esküvői honlap és az Elena Morar menyasszonyi ruha között?

Ha vásárol egy Elena Morar ruhát a Mercédesz Menyasszonyi Ruhaszalonban, akkor ajándékba kap egy alap esküvői honlapot. 

Hol tudok akciósan rendelni esküvői honlapot?

Budapesten kizárólag a Mercédesz Menyasszonyi Ruhaszalonban, a 17. kerületben. Válasszon egy prémium minőségű Elena Morar ruhát, vegye meg a nagy napra és ajándékba adunk egy esküvői weboldalt. Ön is legyen trendi és hívja meg rokonait, barátait online és csillogjon egy világhírű Elena Morar ruhában az esküvőjén. Egy valódi 21. századi menyasszony válhat Önből, aki a weboldal segítségével kezében tudja tartani az esküvő szervezés folyamatát.

Mi az esküvői weboldal előnye?

Költséghatékony, kényelmes és praktikus megoldás. Környezetbarát, fenntartható megoldás, csökkenthető ezzel a karbonlábnyom. A webhely szövegdobozában minden szükséges fontos információt meg tudunk osztani a vendégekkel. Időkímélő megoldás, mert mindenről egy helyen tájékozódhatnak a vendégek, ha megnyitják az oldalt. Örök emléke az édes pillanatoknak.  Bármikor folytatható az elkezdett történet: átélt kalandjaink a nászúton vagy baba érkezett honlappal.

További blog cikkek

Webdesign készítés, programozás szakértelemmel

Több, mint 10 év tapasztalat webdesign készítésben, weboldal programozásban, szövegírásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKapcsolat
Oldal teteje